Kako se nositi sa svjetlima reflektora?

Trikovi za pobjedu straha od javnog izlaganja
Vrsta točke:

Online interaktivna radionica

Opis točke:

Ova radionica bavi se razumijevanjem straha od javnog nastupa. U njoj će biti objašnjene komponente straha od javnog nastupa te opisano što nam
se točno događa prije ili za vrijeme javnog govorenja ili nastupanja. Najvažnije od svega, polaznici/ce će naučiti trikove kako si pomoći, kako lakše prebroditi javni nastup, kako biti uspješniji te kako se nositi sa strahom od javnog nastupa.

Dob: 14+
Izvođači:

Aleksandra Huić

Odsjek za psihologiju

Dr. sc. Aleksandra Huić docentica je na Katedri za školsku psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Više od deset godina predaje različitim strukama i drži edukacije o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama te o suočavanju sa stresom.

Tanja Jurin

Odsjek za psihologiju

Dr. sc. Tanja Jurin specijalistica je kliničke psihologije i docentica na Katedri za kliničku i zdravstvenu psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Posjeduje višegodišnje iskustvo u psihodijagnostici, savjetodavnom i terapijskom radu. U svojem znanstvenom radu bavi se anksioznom osjetljivosti, istraživanjem ljudske seksualnosti a u novije doba utjecaju pandemije i potresa na psihičko zdravlje ljudi.