Psihologijska testiranja na računalu *

Posjetitelji će moći riještiti tri različita psihologijska testa te dobiti povratnu informaciju o vlastitim rezultatima:

a) Kad odrastem, bit ću…

Posjetitelji će moći ispuniti Upitnik profesionalnih sklonosti. Na temelju upitnika bit će im predložena zanimanja koja odgovaraju njihovim profesionalnim interesima.

b) Jeste li ispred svog vremena?

Posjetitelji će imati priliku ispuniti Zimbardov upitnik vremenskih perspektiva i saznati u kojoj mjeri su orijentirani na prošlost, sadašnjost i budućnost. Posjetitelji upitnik ispunjavaju on-line, te automatski dobivaju svoje rezultate, zajedno sa savjetom što trebaju promijeniti kako bi imali optimalnu vremensku perspektivu povezanu s većom kvalitetom života.

c) Zvjezdana flota želi tebe!

Posjetitelji mogu proći kroz postupak selekcije (izmišljene) agencije za zapošljavanje na svemirskim brodovima tako da riješe često korišteni upitnik ličnosti. Nakon ispunjavanja dobit će informacije o svojim rezultatima na osobinama ličnosti te preporuku za radno mjesto na nekom od svemirskih brodova iz poznatih znanstveno-fantastičnih svjetova.

Event Timeslots (1)

A 215
-
Saznajte koje zanimanje je idealno za vas, jeste li okrenuti u budućnost ili zaokupljeni prošlošću, te koje radno mjesto u zvjezdanoj floti bi vam odgovaralo.

Psihofest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *